Sari la conținut

Râşnovul, a devenit „oraş al copiiilor” cu prilejul sărbătorii de 1 Iunie

rasnovul-a-devenit-oras-al-copiiilor-cu-prilejul-sarbatorii-de-1-iunie

La manifestările pregătite cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului la Râșnov au participat 2.254 de copii, angrenaţi în 46 de activităţi dedicate sărbătorii.

1 Iunie a fost sărbătorită în avans, pe 31 mai 2018, în mai multe locaţii din oraş, cu dansuri, cântece, poezii sau demonstraţii sportive. Programul a început încă de dimineaţă, în Piaţa Unirii, cu un dans al majoretelor din Râşnov. A urmat o demonstraţie a micuţilor de la karate, iar apoi, rând pe rând, copiii de la şcolile din oraş au susţinut un program complex de reprezentaţii artistice.

Concomitent cu manifestările din centrul Râşnovului, la sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 3, pe stadionul Valea Cetăţii şi la Complexul de Sărituri cu Schiurile s-au desfăşurat mai multe competiţii sportive.

Astfel, micuţii s-au întrecut la schi fond, schi biatlon, sărituri cu schiurile, scrimă, lupte libere, fotbal, volei, handbal, tenis, rugby sau baschet.

Copiii de la şcolile Râşnovului şi de la cluburile sportive din localitate, Cetate Olimpic şi Dinamo, au avut invitaţi colegi de la cluburi sportive şcolare din Braşov şi din alte localităţi, fiind angrenate în activităţi un total de 11 unităţi de învăţământ sau sportive.

Comentarii

Ultimă oră