Conducerea executivă a RATBV SA este deținută de astăzi, 3 februarie, de o nouă echipă managerială, poziția de Director General fiind ocupată de economistul Gheorghe Gabriel Antohe.

 În echipa managerială a societății a mai fost numit și Ovidiu Sergiu Bucurei, care va ocupa poziția de director economic, iar Mircea Cenan va deține ca și până acum poziția de director tehnic.

   Toate cele trei numiri au fost realizate, potrivit legii, cu titlu interimar, până la finalizarea procedurilor de desemnare potrivit OUG 109/2011, de către Consiliul de Administrație al societății, numit prin Hotărârea Consiliului Local (HCL) al Municipiului Brașov nr. 393/2016, modificată prin HCL nr. 450/30.09.2016.

 „Prioritare pentru noua conducere executivă a societății sunt îndeplinirea Planului de transport contractat cu Primăria Municipiului Brașov, respectiv punerea în circulație a unui număr suficient de autobuze și troleibuze care să corespundă nevoilor de deplasare ale călătorilor, în condiții de transport cât mai bune, precum și depunerea tuturor diligențelor pentru demararea, împreună cu factorii de decizie din administrația publică locală, a primelor demersuri necesare unor viitoare dezvoltări legate de starea parcului auto al societății”, a declarat directorul general al RATBV SA, Gabriel Gheorghe Antohe.

 Gheorghe Gabriel Antohe a ocupat în ultimele luni funcția de președinte al Consiliului de Administrație al RATBV SA, iar în toamna trecută a deschis lista PMP la alegerile pentru Senatul României.