Sari la conținut

RAT Braşov desfiinţează linia 28 barat şi modifică traseul liniei 28

rat-brasov-desfiinteaza-linia-28-barat-si-modifica-traseul-liniei-28


Regia Autonoma de Transport (RAT) Brasov anunta modificarea traseului si orarului liniei 28 si desfiintarea liniei 28 barat. Aceasta din urma a functionat pe perioada în care lucrarile de infrastructura din zona Bartolomeu – Stupini au blocat circulatia pe o portiune a strazii Lânii. Astfel, începând de joi, 17 ianuarie 2013, traseul liniei 28 revine la cel anterior începerii lucrarilor de pe strada Lânii, dupa cum urmeaza: traseu dus: Livada Postei – Strada Lunga – Calea Fagarasului – Strada Spicului – Strada Lanurilor – Strada Agricultorilor – Strada Lânii – Strada Albinelor – cap linie Fundaturii/ICA Ghimbav; traseu întors: cap linie Fundaturii/ICA Ghimbav – Strada Lânii – Strada Molnar Janos – Strada Spicului – Strada Fânarului – Calea Fagarasului – Strada Caramidariei – Soseaua Cristianului – Stadion Municipal – Strada Lunga – Livada Postei. Frecventa trecerii prin statii a autobuzelor de pe linia 28 va fi de 10 minute (la orele de vârf din perioada diminetii), de 20 de minute (la orele de vârf din perioada dupa-amiezii) si de 30 de minute în tot restul zilei.

În zilele de sâmbata si duminica si în zilele de sarbatori legale, frecventa trecerii prin statii va fi de 30 de minute. Primele plecari în cursa vor avea loc la orele 5.20 din Livada Postei si 5.25 din capatul de linie Fundaturii, iar ultimele curse vor pleca la orele 23.28 din Livada Postei si 23.31 din capatul de linie Fundaturii. Autobuzele de pe linia 28 vor efectua, ca si pâna acum, doua curse zilnice, una dimineata si una dupa-amiaza, pâna la Institutul Cartofului.

Noile orare de circulatie vor fi afisate în statii si pe site-ul www.ratbv.ro. Începând cu aceeasi data se desfiinteaza linia 28 barat. Din ziua de 17 ianuarie 2013, detinatorii de abonamente pentru linia 28 vor putea circula, pâna la expirarea documentelor de transport, atât pe linia 41, cât si pe noul traseu al liniei 28. Detinatorii de abonamente pentru linia 28 barat vor putea circula pe noul traseu al liniei 28.

Comentarii

Ultimă oră