Sari la conținut

RATBV crește capacitatea de transport oferită pe tronsonul liniei 24 cuprins între stațiile Livada Poștei șiCampus Genius, cu ocazia organizării a două evenimente

RATBV crește capacitatea de transport oferită pe tronsonul liniei 24 cuprins între stațiile Livada Poștei șiCampus Genius, cu ocazia organizării a două evenimente ce se vor desfășura în zilele de 22 și, respectiv, 24 septembrie. Cu ocazia inaugurării în incinta CATTIA a Hub-ului de tehnologie din Brașov in 22 septembrie va fi suplimentat numărul de autobuze de pe linia 24, în intervalul orar 12.00 – 15.30.


De asemenea, vineri, 24 septembrie 2021, va fi crescută capacitatea de transport oferită pe linia 24, pe tronsonul dintre Livada Poștei și Campus Genius, în intervalul orar 16.00 – 21.15. Modificarea survine pentru a răspundde nevoilor de mobilitate ale organizatorilor și participanților la evenimentul european ”Noaptea Cercetătorilor”, ce se va desfășura la sediul Institutului de Cercetare-Dezvoltare al Universității ”Transilvania” din Brașov, situat pe strada Institutului nr. 10.


Pentru evitarea oricărei confuzii, RATBV va posta în stațiile de pe traseul liniei 24 și pe site-ul www.ratbv.ro graficele de circulație pentru cele două zile, afișele urmând a purta mențiunea ”Valabil pentru ziua de 22 septembrie 2021” și, respectiv ”Valabil pentru ziua de 24 septembrie 2021”.

Comentarii

Ultimă oră