Sari la conținut

RATBV va începe distribuirea călătoriilor gratuite pentru beneficiarii legilor speciale

ratbv-incepe-distribuirea-calatoriilor-gratuite-pentru-beneficiarii-legilor-speciale

Persoanele care deţin calitatea de fost deţinut politic sau de fost deportat sunt aşteptate de luni, 1 iulie 2019, la opt puncte de vânzare ale RATBV pentru încărcarea abonamentelor de călătorii gratuite aferente trimestrului III al anului 2019.


    La momentul prezentării la punctul de vânzare, beneficiarii acestei facilităţi pe transportul în comun trebuie să aibă asupra lor cuponul de pensie din luna precedentă acordării, original şi copie, respectiv cuponul din luna iunie 2019 pentru cei care vin în iulie 2019. Pe acest cupon trebuie să existe menţiunea referitoare la legea specială care conferă calitatea de fost deţinut politic sau fost deportat. De asemenea, mai trebuie prezentate cartea sau buletinul de identitate şi decizia ori hotărârea de acordare a calităţii de beneficiar al legilor speciale.


     Cardurile de transport se încarcă în următoarele centre de vânzare Terminal Roman, Terminal Saturn, Terminal Noua, Terminal Triaj, Terminal Rulmentul, Terminal Stadionul Municipal, Staţia Primărie, sediul RATBV de pe str. Hărmanului nr. 49.

Comentarii

Ultimă oră