Sari la conținut

RATBV publică poze cu obiectele uitate în autobuze

ratbv-publica-poze-cu-obiectele-uitate-in-autobuze

Scopul este ca brașovenii să le vadă și să le recupereze!

Nu-ţi găseşti buletinul, cardul, analizele medicale? Uită-te pe pagina de facebook a RATBV: poate le-ai uitat în autobuz și ai o șansă să le recupereze!

Actele sunt cele mai uitate „obiecte” prin autobuzele RATBV. Până în 31 octombrie 2019 oamenii le pot recupera de la sediul operatorului de transport.


   Conducerea RATBV a postat o nouă serie de fotografii cu obiecte uitate de călători în mijloacele de transport în comun, dar a şi anunţat că în autobuze au fost găsite mai multe acte de identitate.

Mai exact, potrivit reprezentanţilor RATBV, în ultimele zile, au fost găsite cărţi de identitate pe numele L.V. Nicolae, Z.D. Ioana, M.A. Gabriela, L. Adina, N. Valeria, C. Cornel, un buletin de identitate deţinut de C.M. Terezia. De asemenea, a fost găsit un livret pe numele S. Mihai, un card de sănătate pe numele B. Melinda şi un paşaport pe numele S.M. Georgiana. De asemenea, au fost uitate haine, genți, rucsacuri, umbrele, analize medicale şi o mulțime de alte obiecte.


    „Începând din 29 octombrie de la ora 8.00 până pe 31 octombrie 2019, ora 16.00, aceste bunuri pot fi ridicate de la sediul RATBV, de pe strada Hărmanului nr. 49 – Serviciul Relaţii Clienţi. Bunurile vor fi returnate doar după ce ne asigurăm că persoana care revendică un bun este proprietarul acestuia”, a anunţat RATBV.

Pentru mai multe detalii consultați https://www.facebook.com/RATBV-SA-150501902285918/ .

Comentarii

Ultimă oră