Sari la conținut

Răzbunare: Braşoveancă arsă pe faţă cu acid (Galerie Foto + Video)

ultima-ora-brasoveanca-arsa-cu-acid-pe-fata-galerie-foto

Update: 12:46 Primele imagini si declaraţii în cazul femeii atacate cu acid

Întâmplare halucinantă la Braşov. O femeie de 31 de ani, mama a doi copii, a fost mutilată vineri dimineaţă de un bărbat care i-a aruncat în faţă cu o substanţă corozivă, cel mai probabil cu acid. Poliţiştii braşoveni sunt în alertă şi îl caută pe agresorul care după ce a lovit mişeleşte, s-a făcut nevăzut. Aceştia vor trebui să pună cap la cap toate detaliile din acest caz pentru a stabili de ce femeia a căzut victimă unui astfel de atac monstruos. Totul s-a petrecut fulgerător chiar în scara blocului în care femeia locuia. Mama celor doi copii mergea ca în fiecare dimineaţă spre locul de muncă aflat la câteva străzi distanţă de locuinţă, în cartierul Florilor. Vecinii au fost şocaţi când au aflat ce a păţit tânără care se mutase de curând, în chirie în blocul respectiv. „Pe cuvântul meu uite mă ia fiorii când aud ce s-a intâmplat”, spune un locatar. „O femeie liniştită, la locul ei. Venea, pleca de la service. Nu am auzit scandaluri la Copiii se joacă pe afară cu ceilalţi copii, am văzut-o când a venit cu bagaj cu maşina cu tatăl ei probabil, că era om în vârstă”, ne-a spus o altă vecină. „Lucrează la chişcul ală pe colţ, are doi copii, sunt la şcoală, o cunosc, stă în gazdă aici , o ştiu”, ne-a declarat un alt locatar. Poliţia face tot posibilul să-l identifice şi să-l prindă pe bărbatul care a mutilat-o pe femeie pentru tot restul vieţii. „Din primele verificări effectuate a rezultat faptul că o femeie de 31 de ani care se afla în casa scării unui bloc din municipiul Braşov a fost acostată azi de dimineaţă de un bărbat necunoscut care i-a aruncat cu o substanţă necunoscută iritantă în zona feţei provocându-i diverse leziuni”, a declaratcms şef Liviu Naghi purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.Leziuni care vor lăsa urme adânci atât pe faţa femeii cât şi la nivel mental. Victima va avea nevoie de multiple intervenţii chirurgicale. „A fost adusă conţientă cu arsuri de gradul 3 şi 4 la nivelul feţei şi treimii superioare a toracelui anterior, arsuri provocate de o substanţă chimică, probabil acid, deci o substanţă corozivă în orice caz şi cu arsură de cornee la ochiul stâng şi va rămâne cu cicatrici”, ne-a spusdr Ioana Chiţea purtător de cuvânt UPU Braşov. După îndepărtarea ţesutului mort, medicii dar şi victima vor trebui să aştepte ca rănile să se cicatrizeze şi abia după aceea se pot gândi la un transplant. În funcţie de starea de sănătate a victimei poliţiştii vor putea stabili încadrarea juridică a faptei.

Update: Ora: 11:30 - Galerie Foto - În acest borcan se afla soluţia corozivă care i-a ars braşovencei faţa!

Update: Ora 09:58

Imediat după atac, bărbatul a fugit. Poliţiştii sunt acum în căutarea lui. Se pare că este vorba de o răzbunare. Femeia ar fi câştigat recent un proces cu un bărbat, pentru lipsire de libertate. În luna aprilie, Judecătoria Braşov a dat o sentinţă în acel dosar, condamnându-l pe respectivul bărbat la cinci ani şi două luni de închisoare cu executare.

O femeie de 31 de ani a suferit arsuri de gradul III şi IV pe faţă şi corp, după ce un bărbat a atacat-o în scara unui bloc din Braşov, astăzi dimineaţa, aruncând pe ea cu o substanţă chimică. La sosirea echipajelor femeia era conştientă şi a spus că îl cunoştea din vedere pe bărbat. Femeia a fost atacată în scara blocului în care locuia, pe Strada Rozelor din cartierul Florilor, în jurul orei 07.00, în timp ce mergea spre serviciu. Deocamdată nu se ştiedespre ce substanţă este vorba şi se face cercetări în acest sens. Femeia este acum la spital. Revenim cu detalii.

Comentarii

Ultimă oră