Răzvan Lucescu nu mai este, începând de marți, antrenorul echipei de fotbal Petrolului Ploiești, noul tehnician al grupării prahovene urmând să fie anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizată de club.
"Începând de astăzi, colaborarea dintre FC Petrolul și tehnicianul Răzvan Lucescu a luat sfârșit, clubul nostru mulțumindu-i antrenorului pentru întrega muncă depusă de la venirea sa la Ploiești. FC Petrolul ține să îi mulțumească lui Răzvan Lucescu pentru efortul depus și pentru performanțele obținute la cârma ploieștenilor și îi dorește mult succes în continuare", se arată într-un comunicat de presă al FC Petrolul.
Cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică, "lupii" au încheiat sezonul trecut pe locul 3, ratând dramatic calificarea în finala Cupei României, iar în actuala stagiune au ajuns până în play-off-ul Europa League, fiind eliminați de Dinamo Zagreb.
După primele șapte etape ale campionatului, Petrolul ocupă locul 4, cu 14 puncte, la 4 puncte de liderul Steaua, formație pe care o va întâlni duminică, în derby-ul rundei a 8-a a Ligii 1.