Sari la conținut

RCS&RDS lansează o nouă opțiune la serviciul Digi Mobil prepaid

rcsrds-lanseaza-o-noua-optiune-la-serviciul-digi-mobil-prepaid

RCS&RDS lansează o nouă opțiune la serviciul Digi Mobil prepaid

Cienţii Digi Mobil Spania se bucură, începând din această lună, de numeroasele avantaje oferite la activarea Opțiunii Digi 800. Pentru a putea activa Opțiunea Digi 800, clienţii din Spania trebuie să aibă o cartelă prepaid Digi Mobil cu un credit minim de 15 euro.Clienţii Digi Mobil Spania, beneficiază de 800 minute pentru a efectua apeluri către alte rețele fixe și mobile din Spania, România și Italia, pentru doar 15 euro (TVA inclus) pe durata perioadei de valabilitate. În plus, Digi 800 include şi apeluri internaționale către rețele de telefonie fixe și mobile din peste 30 de țări. Totodata, Opțiunea Digi 800 include 100 SMS-uri/lună către toate reţelele Digi din Spania, România și Italia.

Clienţii Digi Mobil Spania care activează Opțiunea Digi 800, beneficiază în plus de 2000 minute pentru a afectua convorbiri către orice client Digi din Spania, România și Italia și către orice număr fix Digi Tel din România. Minutele alocate acestei promoții nu se scad din volumul de minute incluse în oferta pentru apelurile naționale și internaționale.

Noua opțiune este disponibilă clienţilor Digi Mobil Spania pe teritoriul Spaniei și este valabilă până pe 31 decembrie 2014. Beneficiile incluse în opțiune sunt disponibile timp de o lună.Digi 800 poate fi activată la orice punct de vânzare Digi Mobil din Spania, apelând *100# şi parcurgând paşii corespunzători sau apelând 1200, gratuit. Digi Mobil Spania este un operator virtual de telefonie mobilă (OMV), cu o experienţă de 5 ani pe piaţa telecom din Spania, clienţii săi bucurându-se de serviciile de telefonie mobilă şi internet mobil.

Comentarii

Ultimă oră