Sari la conținut

Recital extraordinar, la finalul Festivalului de Operă, Operetă și Balet 2017

recital-extraordinar-la-finalul-festivalului-de-opera-opereta-si-balet-2017

Vineri, 27 octombrie 2017, de la ora 18.30, la Sala Patria din Brașov, la finalul celei de-a XV-a ediții a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2017, melomanii sunt așteptați la un Recital extraordinar susținut de soliștii Operei Brașov, acompaniați la pian de maestrul Ovidiu Mezei.

Nu mai puțin de 23 de artiști ai Operei Brașov vor încânta publicul cu un program deosebit de atractiv alcătuit din arii, duete și momente din opere și operete celebre: „Boema” și „La Rondine” de G. Puccini, „Elixirul dragostei” și „La Favorita” de G. Donizetti, „Vecerniile siciliene”, „Aida”, „Trubadurul”, „Rigoletto” de G. Verdi, „Povestirile lui Hoffmann” de J. Offenbach, „Nunta lui Figaro” și „Flautul fermecat” de W.A. Mozart, „Liliacul” și „Sânge vienez” de J. Strauss, „Dragoste de țigan” și „Giudita” de Fr. Lehar.

Lucrările muzicale vor fi interpretate de soliștii: Mădălina Bourceanu, Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Corina Klein, Simona Mărcan, Valentina Mărgăraș, Ioana Mărgărit, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Cristina Roșu, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Lorand Cristian, Valentin Marele, Marian Rește, Nicolae Zaharia, Ștefan Schuller.

  Preț bilete: 20 lei

În stagiunea 2017 – 2018, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!

Comentarii

Ultimă oră