Vineri, 27 octombrie, de la ora 18.30, la Sala Patria din Brașov, în finalul celei de-a XV-a ediții a Festivalului Internațional de Operă, Operetă și Balet 2017, sunteți invitați la un Recital extraordinar susținut de soliștii Operei Brașov, acompaniați la pian de maestrul Ovidiu Mezei.

    Nu mai puțin de 23 de artiști ai instituției vor încânta publicul cu un program deosebit de atractiv alcătuit din arii, duete și momente din opere și operete celebre: „Boema” și „La Rondine” de G. Puccini, „Elixirul dragostei” și „La Favorita” de G. Donizetti, „Vecerniile siciliene”, „Aida”, „Trubadurul”, „Rigoletto” de G. Verdi, „Povestirile lui Hoffmann” de J. Offenbach, „Nunta lui Figaro” și „Flautul fermecat” de W.A. Mozart, „Liliacul” și „Sânge vienez” de J. Strauss, „Dragoste de țigan” și „Giudita” de Fr. Lehar.

 Soliști: Mădălina Bourceanu, Nicoleta Chirilă, Aurelia Florian, Corina Klein, Simona Mărcan, Valentina Mărgăraș, Ioana Mărgărit, Maria Petcu-Catrina, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Gabriela Hazarian, Sonia Hazarian, Cristina Roșu, Carmen Topciu, Liviu Iftene, Mihai Irimia, Alexandru Aghenie, Lorand Cristian, Valentin Marele, Marian Rește, Nicolae Zaharia, Ștefan Schuller.

  Preț bilete: 20 lei