Sari la conținut

Recitalul de la ora cinci (ediţia cu numărul 501) la Muzeul „Casa Mureşenilor”

recitalul-de-la-ora-cinci-editia-cu-numarul-501-la-muzeul-casa-muresenilor-

Artiştii Operei Braşov îi aşteaptă pe melomani miercuri, 27 noiembrie 2019, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureşenilor”, la „Recitalul de la ora cinci” - ediţia cu numărul 501.


   Spectacolul va fi susţinut de Mădălina Bourceanu – soprană, Simona Manole – soprană, Valentina Mărgăraş – soprană, Lăcrămioara Schuller – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Valentin Marele – bariton, Dan Popescu – bas, Nora Vlad – actriţă şi Nina Zaharia – pianistă.

Programul recitalului cuprinde piese din repertoriul românesc: „Când treci, bade, pe la noi” – S. Drăgoi, „Sârbă” de C. Brăiloiu, „Floricică de pe apă” şi „Doina Stăncuţei” de T. Brediceanu, arii din operetele „Crai Nou” de C. Porumbescu şi „Leonard” de Fl. Comişel, din operele „Xerxes” de G.F. Händel, „I Puritani” de V. Bellini, „Cosi Fan Tutte” de W.A. Mozart, dar şi muzică de film din „Sunetul muzicii” de R. Rodgers sau compoziţia lui Glenn Miller, „Moonlight Serenade”.

Intrarea se face pe bază de bilete care se achiziționează, înainte de eveniment, la intrarea în sala de concert a Muzeului „Casa Mureşenilor”.

Comentarii

Ultimă oră