Sari la conținut
reduceri-de-pana-la-25-la-trenurile-soarelui-

Programul estival de transport feroviar Trenurile Soarelui se va desfășura anul acesta în perioada 14 iunie - 15 septembrie și va cuprinde 40 de trenuri spre și dinspre Litoral și Delta Dunării, informează CFR Călători.


Pasagerii CFR Călători au posibilitatea de a călători la tarife reduse, prețurile biletelor fiind accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. De exemplu, pentru achiziția biletului dus-întors se acordă o reducere de 10%, iar la cumpărarea cu anticipație reducerile sunt cuprinse între 10% și 25%. În plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru biletele cumpărate online se acordă reducerea suplimentară de 5%.


De exemplu un bilet la clasa a II-a la un InterRegio pe distanța Brașov-Constanța costă 78,50 de lei pret întreg (145,30 de lei dus-întors), reducere pentru elevi/studenți -58,75 de lei și pentru pensionari 43,25 de lei. Reducerea pentru elevi/studenți și pensionari se acordă pe baza legitimației de elev/student, cupon pensionari. Mai multe detalii in galeria foto.


Pasagerii au la îndemână și alte reduceri importante pentru destinații interne: 25% reducere prin Cardul Tren Plus, între 10% și 25% reducere cu oferta Minigrup 2 — 5, între 15% și 35% reducere cu oferta Biletul de week-end; între 25% și 60% reducere cu oferta Cartea VSD, între 31% și 56% reduceri de week-end (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia — Brașov și retur, între 10% și 20% reducere la călătoria cu trenuri succesive, reduceri de până la 35 % pentru grupuri de peste 20 persoane.

Comentarii

Ultimă oră