Sari la conținut
reduceri-de-vara-de-10-la-passurile-interrail

Nu ratați reducerile de vară! În perioada 22 iulie – 03 august 2021 CFR Călători oferă REDUCERI de 10% la Pass-urile Interrail! Puteți alege … Interrail Global Pass pentru călătoria în 33 de țări din Europa sau Interrail One Country Pass ideal pentru călătoria într-una din țările din Europa.


Ați ales modul perfect de a explora Europa – cu TRENUL! Cu Pass-ul Interrail veți putea călători în cel mai interesant mod posibil, care vă va oferi ocazia de a aprecia peisajele spectaculoase ale Europei, precum și moștenirea ei culturală și istorică.


Interrail Pass permite călătorii nelimitate cu majoritatea trenurilor din Europa, fiind o legitimaţie de călătorie nominală valabilă numai însoţită de un act de identitate.


Pass-ul Interrail este o ofertă cu preţuri convenabile pentru Adulți, Tineri, Copii și Seniori.


Copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani împliniţi în prima zi de valabilitate a Pass-lui, pot călători cu un Pass de Copil gratuit, atunci când călătoresc împreună cu un posesor de Pass de Adult. Călătoresc gratuit maxim doi copii însoţiţi de un adult posesor de Interrail Pass.


Cu Interrail Global Pass se poate călători în toată Europa, optând pentru varianta flexibilă (utilizare 4, 5, 7 zile din 1 lună valabilitate, utilizare 10, 15 zile din 2 luni de valabilitate) sau pentru varianta continuă (15, 22 zile continuu, 1, 2, 3 lună/luni de zile continuu).


Ţările în care este valabil Interrail Global Pass–ul sunt: Austria, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Luxemburg, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Macedonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.


De asemenea puteți călători cu compania maritimă ATTICA Group – traversare maritimă între Grecia şi Italia.


Interrail Global Pass este valabil în ţara de reşedinţă, doar pentru o călătorie

Comentarii

Ultimă oră