Sari la conținut
regretul-lui-leonard-miron

Fostul prezentator TV Leonard Miron a acordat un interviu emisiunii “Happy hour”, primul după ce a decis să plece definitiv din ţară şi să se stabilească în Anglia alături de iubitul său, Miguel.
La cei 44 de ani, Leonard Miron a vorbit pentru Happy Hour despre viaţa sa şi a povestit cum a aflat mama lui că este homosexual.

Leonard Miron este un tip care spune lucrurilor pe nume. "Nu cred că a trebuit să-i spun mamei. Noi nu am avut niciodată o discuţie pe subiectul ăsta pentru că nu au existat niciodată întrebări. Nu spun că ceea ce fac e bine, vreau doar să nu fiu judecat. Nu cred că e rost de justificare, totul a decurs normal. Nu a fost niciodată nici o problemă, mama ştia prietenii mei pe care i-am avut în ultimii 20 de ani. Cred că mai mult a simţit. Nu cred că trebuie să te aşezi la masă cu mama ta şi să-i spui cum eşti tu. Ea este un om extraordinar şi a înţeles", a povestit Leonard Miron.
Când a fost pus să spună „te iubesc” unei persoane apropiate, Leonard Miron a ales-o pe mama sa. „Să-i spui te iubesc mamei e prea puţin”, a declarat fostul prezentator TV, cu ochii în lacrimi.
O altă întrebare delicată la care Leonard Miron a găsit puterea să răspundă a fost legată de cel mai mare regret al său: că nu are încă un copil. „E trist să ajungi la 70-80 de ani şi să nu laşi nimic în urmă”, a adăugat Leonard Miron. Vezi aici interviul integral.

Comentarii

Ultimă oră