Sari la conținut

Simona Şerban (19 ani), eleva de doi metri din Braşov, şi Sultan Kosen (27 de ani), recunoscut în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai înalt om din lume, ţin legătura prin intermediul internetului. Ei s-au cunoscut în urmă cu un an, după ce au participat amândoi la emisiunea „Happy hour” de la ProTv. De atunci, deşi au dificultăţi de comunicare din cauza limbii, îşi scriu permanent prin internet.
Se pregăteşte de balul de absolvire. „Am mai vorbit pe messenger. El îmi scria în turcă, eu în engleză. Îi traduceam mesajele cu ajutorul Google Translate. Nu erau discuţii amoroase, ci mai degrabă prieteneşti”, a povestit Simona pentru „Libertatea”. Tânăra a mărturisit că abia aşteaptă să-l reîntâlnească pe „uriaş”, dar nu e încă posibil „din cauza banilor”. Între timp, Simona, elevă în clasa a XII-a la Colegiul „Grigore Antipa”, se pregăteşte de balul de absolvire. După ce termină liceul, Simona vrea să urmeze colegiul de asistenţi medicali, însă mărturiseşte că nu s-ar da în lături de la o carieră în showbiz.
Creşte necontrolat de la 10 ani. Tânăra suferă de gigantism şi are 2 metri înălţime la doar 19 ani. A primit mai multe tratamente hormonale, fiind îngrijită de medicul care l-a tratat pe Ghiţă Mureşan. Simona este originară din comuna braşoveană Bod. De la vârsta de 10 ani a început să crească accelerat. În clasa a VIII-a, s-a apucat de baschet. A jucat la echipele Braşovia şi BC Alexandria. În urma unui clasament pe ţară, la vârsta de 14 ani a fost declarată cea mai înaltă sportivă la categoria ei de vârstă, cu 1,90 de metri înălţime. După terminarea liceului vrea să urmeze medicina.  Doreşte să-i trateze pe cei bolnavi, să îi facă fericiţi atât pe ei cât şi pe familiile lor.

Comentarii

Ultimă oră