Sari la conținut

„ReMarking Romania”, acțiune de recondiționare trasee montane la Predeal

remarking-romania-actiune-de-reconditionare-trasee-montane-la-predeal-

 În acest week-end se va desfășura la Predeal a doua ediție a proiectului național „ReMarking Romania”, organizat de asociația ArtTour România, în parteneriat cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și Salvamont Predeal.

Proiectul are ca scop principal promovarea zonei montane a Predealului, respectiv a masivelor Piatra Mare, Postăvaru, Bucegi și Munții Baiului.

Proiectul presupune recondiționarea semnelor de orientare pe 19 trasee montane, revopsirea marcajelor, montarea de stâlpi cu plăcuțe indicatoare și ecologizare pe fiecare traseu.

La acțiunea din acest week-end va contribui un număr de peste 150 de voluntari, din Brașov, București și județele din apropierea Brașovului.

Pentru promovarea gastronomiei locale, în seara de sâmbătă, 16 septembrie 2017, gazdele evenimentului vor pregăti o masă festivă pentru parteneri, cu preparate tradiționale românești.

Orice pasionat de munte și drumeție este binevenit, în data de 16 septembrie 2017, la ora 07:00 în fața Centrului Național de Informare și Promovare Predeal.

Comentarii

Ultimă oră