Sari la conținut

Reparații la rețeaua de termoficare din cartierul Florilor

reparatii-la-reteaua-de-termoficare-din-cartierul-florilor

După ce aseară, din cauza unei avarii majore a rețelei de termoficare, 900 de apartamente din Cartierul Florilor au rămas fără apă caldă și căldură, în această dimineață Serviciul Public Local de Termoficare Brașov a început să repare conducta spartă.

Conform informațiilor transmise ieri de purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, în cursul acestei zile (4 aprilie 2019) ar urma să fie reluată alimentarea cu agent termic pentru 762 de abonați. Ceilalți 138 de abonați vor avea apă caldă și căldură abia mâine seară.

...................................................

Update:

După ce miercuri seara, din cauza unei avarii majore a reţelei de termoficare, 900 de apartamente din Cartierul Florilor au rămas fără apă caldă şi căldură, joi dimineaţa Serviciul Public Local de Termoficare (SPLT) Braşov a început să repare conducta spartă.


     Miercuri seara, reprezentanţii SPLP estimau 762 dintre abonaţi vor primi apă caldă şi căldură în cursul serii de joi, iar ceilalţi vineri seara.
Calculele au fost date peste cap, iar acum, şeful SPLT Braşov, Mircea Marin, a anunţat că cele 762 de apartamente vor primi agent termic abia vineri.

În ceea ce priveşte celelalte 138 de apartamente, reprezentantul serviciului a precizat că vor fi realimentate în acest week-end, cel mai târziu duminică dimineaţa.


    „Au apărut nişte probleme pe care nu le-am luat în calcul. Printre altele, reţeaua de alimentare cu energie electrică care deserveşte căminul unde a apărut avaria avea o problemă, astfel că noi a trebuit să obţinem energia electrică de la generatoare pentru a suda conductele. În aceste condiţii, intervenţia s-a prelungit”, a explicat Mircea Marin.

Comentarii

Ultimă oră