Sari la conținut

Reprezentanții Direcției Fiscale prelungesc programul casieriilor pentru plata taxelor și impozitelor locale

reprezentantii-directiei-fiscale-prelungesc-programul-casieriilor-pentru-plata-taxelor-si-impozitelor-locale

Reprezentanții Direcției Fiscale prelungesc programul casieriilor pentru plata taxelor și impozitelor locale.

Astfel, Casieriile Direcției Fiscale de pe str. Dorobanților vor fi deschise și sâmbăta. Având în vedere că impozitul pe clădiri, teren și mijloace de transport, datorat aceluiași buget local de către contribuabil, de până la 50 de lei inclusiv, se plătește integral până la primul termen de plată (31 martie 2021) iar pentru plata cu anticipație a impozitului pe clădiri, teren sau mijloace de transport, datorat pentru întregul an de către contribuabil, până la data primului termen de plată a anului respectiv, se acordă o bonificație de 5 %, viceprimarul Flavia Boghiu, care coordonează activitatea Direcției Fiscale, a solicitat prelungirea programului de funcționare a casieriilor, astfel încât toți cei care nu au posibilitatea să plătească on-line impozitele datorate la bugetul local să o poată face în condiții optime.

"Având în vedere termenul de 31 martie până la care brașovenii își pot achita taxele și impozitele locale cu o bonificație de 5 % precum și informațiile apărute în spațiul public, am luat deciza ca sâmbăta aceasta și sâmbăta viitoare casieriile Direcției Fiscale să fie deschise între orele 08:00 și 12:00. De asemenea, în perioada următoare pregătoim noi facilități de plată pentru brașovenii care își achită taxele și impozitele, astfel că, pe lângă plata la casierie și plata online, aceștia vor putea achita și în cadrul automatelor din supermarketuri." a precizat viceprimarul Flavia Boghiu

Totodată, Direcția Fiscală a început demersurile pentru achiziționarea unui nou serviciu de plată, prin intermediul stațiilor de plată, care sunt amplasate în diverse locuri publice, cum ar fi supermarketuri și benzinării. Până în prezent, aproximativ 122 de mii de contribuabili și-au achitat obligațiile de plată, comparativ cu aproape 127 de mii de contribuabili, care își achitaseră taxele la aceeași dată în 2020.

Comentarii

Ultimă oră