Sari la conținut

Restricții de circulație pe B-dul Eroilor și Pasajul Fartec, în această noapte, pentru asfaltări

restrictii-de-circulatie-pe-bdul-eroilor-si-pasajul-fartec-in-aceasta-noapte-pentru-asfaltari

În vederea derulării lucrărilor de asfaltare, în această noapte, vor fi instituite unele restricții în oraș. Una dintre lucrări se va desfășura pe B-dul Eroilor urmând să fie închisă prima bandă de circulație în vederea reparării gropilor care au apărut pe carosabil.


  Anunţate săptămâna trecută, lucrările de asfaltare a pasajului nou de la Fartec au început miercuri noaptea, când a fost reparată banda care asigură accesul dinspre Tîrgu Mureş.

Așadar, lucrările vor continua şi joi spre vineri şi vineri spre sâmbătă, cu sensul de mers ce asigură ieşirea din Braşov. În perioada desfăşurării lucrărilor, reprezentanţii municipalităţii braşovene au anunţat că traficul rutier va fi închis pe un singur fir.

Pentru noaptea de joi spre vineri au fost programate lucrări şi pe Bulevardul Eroilor, respectiv acoperirea gropilor, fiind nevoie de închiderea primei benzi de circulaţie.

Traficul se va desfășura dirijat, iar în vederea finalizării asfaltărilor din această zonă, un sens de circulație al pasajului va mai fi închis și în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Comentarii

Ultimă oră