Sari la conținut

Restricții de circulație pentru Maratonul Internaţional Braşov

restrictii-de-circulatie-pentru-maratonul-international-brasov

Organizatorii Maratonului Internaţional Braşov au anunţat restricţiile de circulaţie instituite în municipiu pentru desfășurarea concursului, pentru ziua de 26 mai 2019.


   Astfel, pe străzile Lungă şi De Mijloc, accesul va fi restricţionat complet între orele 8.00 şi 10.00. Pe Bd. Eroilor, Bd. 15 Noiembrie, Str. Iuliu Maniu, Str. Nicolae Iorga, va fi restricţionată o bandă pe sens între orele 9.00 şi 12.30. Pe străzile din jurul Centrului Civic, va fi restricţionată o bandă pe sens între orele 9.00 şi 12.30. Pe Calea Bucureşti va fi restricţionată o bandă pe sens între orele 9.00 şi 12.30 (se poate circula doar înainte, nu se va putea traversa prin giratorii).


   Pe drumul de urcare spre Poiană, între Str. Lungă si Str. Poiana Ruia, traficul va fi restricţionat complet între orele 9.00 şi 15.00.


   Organizatorii mulţumesc comunităţii pentru înţelegere şi sprijin şi-i invită pe braşoveni să se alăture acestui frumos eveniment atât ca şi concurenţi, cât şi ca spectatori.


...............................................................................................................................



Segment 5K - Strada Lunga şi Strada de Mijloc: Segmentul va fi restricţionat complet pe ambele sensuri între orele 8.00 şi 10.00

Segment 10K - Strada Lunga şi Strada de Mijloc: Străzile: Bd. Eroilor, Bd. 15 Noiembrie, Str. Iuliu Maniu, Str. Nicolae Iorga
O banda restricţionată pe sens între orele 9.00 şi 12.30

Segment 21K - Centrul Civic: Străzile din jurul Centrului Civic
O bandă restricţionată pe sens între orele 9.00 şi 12.30

Segment 21K - Calea Bucureşti: O bandă restricţionată pe sens între orele 9.00 şi 12.30
Se poate circula doar înainte, nu se va putea traversa prin giratorii

Segment 42K - Urcare Poiana: Drumul de urcare spre Poiană, între Str. Lungă si Str. Poiana Ruia
Trafic restricţionat complet între orele 9.00 şi 15.00




   La Maratonul Internațional Brașov, acreditat din 2017 conform standardelor AIMS, cel mai important for internațional din domeniu, participă sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 90 ani. Competiția cuprinde opt curse, pe distanțe diferite: maraton 42 km, semimaraton 21 km, cursa de 10,7 km și cursele populare de 2,5 km și 5,7 km (necompetitivă și necronometrată, ce este organizată în scop caritabil), team run 4×10.7 km și curse pentru copii între 6-14 ani, precum și Crosul Universitar.


   La toate cursele, primii clasați la masculin, feminin în cursele competitive și în funcție de categoriile de vârstă vor fi premiați financiar, dar și cu diplome, cupe, produse și servicii sportive, iar toți participanții vor primi un kit generos de concurs și o medalie specială.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.maratonulbrasov.ro și pe pagina de Facebook a competiției, www.facebook.com/maratonulbrasov.

Comentarii

Ultimă oră