Sari la conținut

Restricții în trafic pe DN 1, până în martie 2022

restrictii-in-trafic-pe-dn-1-pana-in-martie-2022

Atenţie, şoferi! De azi se deschide şantierul pentru modernizarea străzii Doamna Stanca (din Făgăraș). Lucrările se vor desfăşura pe un tronson al DN1, de la intersecţia cu strada Titu Perţia până la ieşirea din Făgăraş spre Sibiu.


    Companiile de apă, electricitate, gaz şi de telecomunicaţii vor interveni simultan pentru modernizarea reţelelor. La fel şi firma căreia i-a fost concesionat iluminatul public. De asemenea, cablurile aeriene vor fi mutate în subteran, anunţă reprezentanţii Primăriei Făgăraş.


   Aceştia au mai precizat că trotuarele şi spaţiile verzi vor fi refăcute, iar arborii din zonele vizate de lucrări vor fi relocaţi în zonele verzi care rămân intacte. În funcţie de planul de amenajare, vor fi replantaţi pe acelaşi tronson al străzii.


   Investiţia are o valoare de peste 3,4 milioane de lei şi trebuie să se încheie în martie 2022.

„Având în vedere posibilitatea creşterii valorilor de trafic, pentru evitarea ambuteiajelor, le recomandăm şoferilor care vor doar să tranziteze municipiul Făgăraş să folosească rutele ocolitoare: Voila – Pojorta – Recea – Hurez şi retur”, au transmis reprezentanții Primăriei Făgăraş.

Comentarii

Ultimă oră