Sari la conținut
revine-iarna

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat, miercuri, că vremea în țară, precum și în Capitală, va fi caldă în următoarele zile, cu temperaturi între 18 și 20 de grade Celsius, însă, de duminică se preconizează o răcire cu precipitații sub formă de ninsoare, care continuă și la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit reprezentanților ANM, martie este o lună capricioasă, intervalele calde alternând cu cele reci. Vor fi precipitații sub formă de ninsoare, dar nu mai devreme de duminică, unele care pot fi și în cursul zilei. Până sâmbătă nu vor fi însă probleme.

Așadar, în toată țara, între 18 și 20 martie vremea se va răci, însă ulterior valorile termice vor crește ușor de la o zi la alta, astfel încât, la sfârșitul celei de a doua săptămâni, se va atinge o medie regională de 13 grade.

În Transilvania, la începutul săptămânii 19-25 martie, se va resimți o răcire a vremii, iar minimele nocturne vor deveni negative, însă apoi regimul termic va marca o creștere treptată, spre aproximativ 10 grade ziua și 0 grade noaptea, pe 25 martie.

Conform ANM, la munte vremea se va răci ușor, iar pe 15 martie se vor înregistra medii termice de 2-3 grade ziua și -4 grade noaptea.

O scădere a regimului termic va avea loc în intervalul 18 – 22 martie, când vremea va deveni rece pentru această perioadă a anului.

Ulterior, temperaturile vor crește din nou.

Comentarii

Ultimă oră