Sari la conținut

RIUF – Cel mai mare Târg Internaţional de Universităţi, la Braşov

riuf-cel-mai-mare-targ-international-de-universitati-la-brasov

Târgul de Universități RIUF are loc la Brașov joi, 23 martie 2017, pentru tinerii români interesați de studii internaționale.


 „Romanian International University Fair” - RIUF este cel mai mare eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 15 țări, de pe 4 continente, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale, pentru a le oferi celor prezenți mai multe informații despre ce înseamnă să fii student internațional.

La RIUF viitorii studenți se pot întâlni cu reprezentanți de la cele mai apreciate universități din țară și din străinătate.

Ediția a XX-a a târgului internațional de universități RIUF reunește, în Braşov, peste 50 de universități din România și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești, pentru a le oferi vizitatorilor o imagine completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.

.

În plus, vizitatorii RIUF vor avea ocazia să participe la sesiuni de discuţii şi prezentări ale universităţilor din Marea Britanie, Germania, SUA, Franţa, Olanda, Danemarca.


  Lista expozanților poate fi consultată accesând urmatorul link: http://www.riuf.ro/expozanti

Pentru a participa la eveniment, e necesară înscrierea pe site: http://register.riuf.ro/register
   Prețul participării la RIUF este de 5 lei, iar biletele se pot achiziționa la eveniment. Mai multe informații găsiți pe www.riuf.ro .

Târgul Internațional de Universități RIUF este găzduit joi, 23 martie 2017, cu începere de la ora 10:00, de Hotelul Aro Palace Brașov ( Bdul Eroilor nr. 27, Brașov).

Comentarii

Ultimă oră