Sari la conținut
romania-30-la-brasov-(1)

Liderii România 3.0 au analizat la Braşov posibila implicare a Platformei civice iniţiate de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, într-o formulă politică de viitor.


Daniel Dragomir, liderul Romania 3.0, s-a declarat profund liberal, conservator şi euro sceptic, dar dorește ca direcţia politică a Romania 3.0 sa fie stabilită prin decizia majorităţii colegilor.

La platforma România 3.0 au aderat, până în prezent, foşti lideri politici naţionali şi personalităţi ale vieţii publice, care îşi asumă lupta pentru reinstaurarea unei Justiţii corecte în România, foarte mulţi declarându-se victime ale "Statului paralel".

Deși Romania 3.0 va ramane o asociatie civica, va incepe sa promoveze activ si obiective politice și va participa ca initiativa civica la alegerile europarlamentare din 2019, cu liste proprii și cu candidati care vor lupta pentru romani si nu pentru birocratia de la Bruxelles.

România 3.0 organizează filiale judetene in toata tara, iar modul de coordonare va fi unul al democratiei participative directe. Printr-o aplicatie online fiecare decizie importanta, fiecare candidat, fiecare initiativa majora va fi pusa la dispozitie transparent, iar fiecare membru va avea un cuvant sau un click de spus.

Detalii aici:

Comentarii

Ultimă oră