Sari la conținut

România s-a bazat pe jucătoarele de la Corona

romania-sa-bazat-pe-jucatoarele-de-la-corona

Vicecampioana României al handbal feminin, Corona Brașov, a dat numai puțin de 10 jucătoare lotului național, la ultima acțiune a tricoorelor, amicalele cu Ungaria și Rusia.

Adriana Țăcălie și Cristina Zamfir, s-au numărat printre brașovencele care au fost convocate, iar acum cele două jucătoare visează la selecționarea pentru Campionatul European din luna decembrie.

”Fiecare jucătoare, la fiecare meci, încearcă să dea tot ce are mai bun pe teren. Este normal ca fiecare jucătoare să își dorească să ajungă la echipa națională și să participe la un turneu final. Trebuie să ne facem treaba cît mai bine la echipa de club și apoi vom vedea ce se va întâmpla” a spus interul Coronei, Cristina Zamfir.

” Mă bucur că la ultima acțiune a lotului național, evoluția mea a fost apreciată .

Sper să o țin tot așa, să-mi ajut cât mai mult echipa de club, să joc la fiecare meci foarte bine.

Dacă voi avea evoluții foarte bune la echipa de club, atunci probabil voi fi și eu la Campionatul European” a spus și Adriana Țăcălie.

”Selecția fiecărui sportiv la lotul național, se face după pregătirea acestuia la echipa de club, după atitudine și caracter.

Eu sper ca la ora selecției pentru Campionatul European din luna decembrie,cât mai multe jucătoare de la Corona Brașov să se regăsească în lot. Mai sunt încă cinci etape de campionat, iar fetele careu au fost convocate trebie să confirme încrederea pe care au primit-o din partea selecționerului, la ultima convocare.” a spus unul dintre secunzii echipei naționale, Bogdan Burcea.

Comentarii

Ultimă oră