Sari la conținut

Românii cumpără online. Câţi bani au cheltuit românii anul trecut

romanii-cumpara-online-cati-bani-au-cheltuit-romanii-anul-trecut

Coşul de cumpărături online se umple din ce în ce mai tare şi din ce în ce mai repede. Asta pentru că, potrivit unui studiu recent, două treimi dintre români îşi cumpără haine de pe internet.

Românii fie nu mai au timp sau răbdare să hoinărească prin magazine, fie au ajuns la concluzia că pe internet costă mai puţin. Cert e că în ultimii ani au apărut foarte multe site-uri care vând îmbrăcăminte şi încălţăminte. De altfel, un studiu recent arată că 67% dintre românii cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani îşi cumpără haine de pe internet. Acelaşi studiu arată că 9 din 10 persoane optează pentru plata la primirea coletului. Asta în condiţiile în care jumătate dintre cei care comandă pe internet au returnat cel puţin o data un produs: în 80% dintre cazuri pentru că mărimea nu era buna ori produsul nu semăna cu cel de pe site.

Piaţa de moda online a depăşit anul trecut 100 de milioane de euro şi continuă să crească.Aproape 3 milioane de români şi-au făcut anul trecut cumpărăturile pe internet cel puţin o dată. Mai puţin de jumătate dintre ei şi-au luat haine şi pantofi.

Comentarii

Ultimă oră