Sari la conținut
roxana-minzatu-mix-actual-24052018

Sunt politicieni și politicieni și ... Roxana Mînzatu.

O mână de om printre “greii” partidului. Adică, unul dintre vicepreședinți. Asta a aruncat-o în groapa cu lei (că pe cine să înjuri când te arde nemulțumirea sau pizma?). Pentru că înjurăturile se iau și ele “ în solidar”, iar bărbații din Brașov nu prea ies la lumină să le încaseze. Și a cotat-o la bursa zvonurilor candidat la Primăria Brașovului.


S-a stârnit ceva rumoare. Unii au zâmbit ( dar cine râde la urmă...), alții au spus: “curată e, vizibilă e, activă e...hm! ”.


Și deși în politică “Never Say Never” și în CV punctează și poziția de subprefect de Brașov, Roxana Mînzatu spune azi că NU, nu e pregătită pentru o asemenea misiune și că are altele: finanțări europene, start-up-uri pentru tineri, promovarea și dezvoltarea învățământului dual (că uite, ne-am dezvolta noi dar nu prea mai avem cu cine munci în România!) și chiar asigurarea de forță de muncă din afara țării.


Pe când alți colegi promiteau “marea cu sarea”, Roxana Mînzatu și-a permis să promită doar “un fel de a fi”.


Cu felul acesta de a fi, am văzut-o la Bruxelles umăr la umăr cu președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, care nu a “luat parul să-i dea la cap”, adică nu a urmat indicațiile șefului de partid, Ludovic Orbán, ci a făcut ecchipă pentru Brașov și pentru aeroport. Și am văzut-o și în echipa pentru Spitalul Brașovului, lângă primarul George Scripcaru.


Și ce să vezi? Față în față și ochi în ochi, mai sunt mulți care au curajul din spatele tastaturilor să înjure??


Deputatul PSD, Roxana Mînzatu, la Mix Actual.

Emisiunea aici:

Comentarii

Ultimă oră