Sari la conținut

Rulmentul Braşov a învins fără drept de apel formaţia Cetate Deva cu scorul de 31-22 (14-13) într-un meci ce a contat pentru runda a 16-a a Ligii Naţionale.

„Rulmentistele“ au făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale sezonului şi au câştigat fără probleme meciul cu formaţia Cetate Deva. Chiar dacă finanţatorul celor de la Deva, Marian Munteanu, a declarat cu doar câteva zile în urmă că nu va mai suţine echipa, Cartaş şi compania au venit sub Tâmpa cu gândul de a câştiga. Jucătoarele antrenate de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece au început foarte bine meciul şi s-au distanţat rapid la patru goluri pe tabela de marcaj. A urmat însă o relaxare în jocul braşovencelor şi fetele de la Deva au profitat din plin, reuşind să reducă diferenţa pe tabela de marcaj şi să intre la odihnă doar cu un gol dezavantaj, scor 14-13 pentru Rulmentul.
Au făcut spectacol. Certate la pauză de antrenoarea Mariana Târcă, rulmentistele au intrat în teren decise să tranşeze repede disputa în favoarea lor. Interul Mirela Toma a fost de neoprit, Stăncuţa Guiu a făcut minuni în poartă şi astfel Rulmentul s-a distanţat la 10 goluri pe tabela de marcaj, când mai erau doar două minute de joc, scor 30-20. La final, tabela a arătat 31-22 pentru Rulmentul. Pentru braşovence au înscris: Toma - 11g, Cherăscu - 5g, Simion - 4g, Marcu - 3g, Szabo, Ionescu şi Pricopi - 2g fiecare, Din şi Seifer - câte un gol. „Am obţinut o victorie lejeră, cu toate că mi-a fost foarte teamă înaintea acestui duel. Astăzi am văzut o echipă aşa cum mi-am dorit-o de atunci de când am revenit. Toate au fost senzaţionale, dar merită remarcată în mod special Mirela Toma, care a avut o prestaţie excelentă“, a declarat Mariana Târcă.

Comentarii

Ultimă oră