Sari la conținut

Rusu nu a stat nici în vacanţă. A dat goluri la Turneul Vedetelor

rusu-nu-a-stat-nici-in-vacanta-a-dat-goluri-la-turneul-vedetelor

Turneul Campionilor a adunat la start nume importante de fotbalişti din Braşov. Printre aceştia s-a numărat şi Bogdan Rusu. Atacantul „stegarilor” a dezvăluit ce îşi doreşte de la noul an, dar şi cu cine se va bate FC Braşov la promovarea în Liga I.

Bogdan Rusu a fost unul dintre jucătorii Braşovului care a răspun „prezent” la Turneul Campionilor, desfăşurat la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. Atacantul „stegarilor” a jucat la Hidrogrup, pentru care a şi marcat câteva goluri.

La finalul turneului, Rusu a dezvăluit şi care este cea mai mare dorinţă din 2016.

„Pe plan profesional aş dori să promovez cu FC Braşov şi să dau cât mai multe goluri. Şi, de ce nu, poate să ajung în Liga I cu FC Braşov, altceva nu pot să-mi doresc” - Bogdan Rusu, atacant FC Braşov

Bogdan Rusu a reuşit să înscrie 6 goluri în prima parte a sezonului în tricoul galben-negrilor. Atacantul crede că Gaz Metan Mediaş este principala contracandidată la promovare.

"Eu zic că este un retur foarte greu. Trebuie să mai aducem jucători, pentru că e greu fără jucători, să jucăm aceeaşi echipă. Avem meciuri foarte grele cu echipele candidate la locul 1, care vor să promoveze. Sperăm să facem un cantonament bun şi să îi batem. Cred că principala candidată e Gaz Metan, care are cea mai mare forţă. După aceea Baia Mare, UTA, Vâlcea” - Bogdan Rusu, atacant FC Braşov

La finalul turneului, Bogdan Rusu a ieşit golgeterul competiţiei. După 18 etape, FC Braşov ocupă locul 5 în clasament, cu 31 puncte.

Comentarii

Ultimă oră