Sari la conținut

Înscrieri la cea de-a VII-a ediție a European BEST Engineering Competition!

sa-dat-startul-inscrierilor-la-cea-dea-viia-editie-a-european-best-engineering-competition

În perioada 25-27 noiembrie 2014 BEST Brașov lansează o nouă provocare pentru studenții ingineri ai Universității Transilvania din Brașov. În cele 3 zile aceștia vor avea oportunitatea de a-și testa cunoștințele tehnice și non-tehnice, de a lucra în echipă și de a se afirma în cadrul unei competiții de talie europeană.
Există 2 tipuri de probe: Team Design – în cadrul căreia echipa trebuie să realizeze un prototip care îndeplinește anumite condiții, din materiale neconvenționale, fără a depăși o limită de timp prestabilită și Case Study – care presupune ca echipa să analizeze și să propună rezolvarea unei probleme reale, dezvoltând o soluție teoretică, într-un intreval de timp dat.
Competiția are o structură piramidală, oferind studenților câștigători oportunitatea de a participa la etapa regională care va avea loc anul acesta în Brașov, unde se vor confrunta cu echipele câștigătoare din celelalte grupuri locale BEST (București, Chișinău, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara). Câștigătorii etapei regionale vor concura în cadrul etapei europene, care va avea loc în 2015, în Porto, Portugalia.
Studenții sunt invitați să se înscrie până la data de 21 noiembrie pe www.bestbrasov.ro/ebec, atât individual, cât și pe echipe. De asemenea, participanții au oportunitatea de a interacționa cu reprezentanții companiilor partenere și de a-și depune CV-ul.

Comentarii

Ultimă oră