Sari la conținut
sa-fie-doamne-nu-dinozauri-

"O treime din cei ce vor fi propuşi să candideze vor fi figuri noi, care nu au mai făcut parte dintre parlamentarii liberali" a declarat , la Braşov , prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

"Vom sprijini o parte din parlamentarii care au avut activitate bună în trecut şi nu au probleme de integritate. De asemenea, lista va fi completată şi cu nume de doamne, în proporţie suficentă, astfel încât să nu mai fim consideraţi misoginii Europei” a mai spus liberalul,
prezent la Braşov pentru a verifica dacă directivele conducerii partidului cu privire la organizarea alegerilor parlamentare sunt respectate.

Cu privire la declaraţiile purtătorului de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, potrivit cărora „parlamentarii PNL cu trei-patru mandate să facă un pas în spate”, Atanasiu a îndulcit mesajul: „Cred ca doamna Săftoiu a vrut să spună că este nevoie de oameni noi. Dar nu ne punem acum să numărăm mandate, ca să spunem care parlamentari au fost buni sau nu, ci o să le măsurăm performanţele de pe parcursul acestor mandate”.

Comentarii

Ultimă oră