Sari la conținut

S-a închis Pârtia Lupului, dar încă se mai schiază în Poiana Brașov

sa-inchis-partia-lupului-dar-inca-se-mai-schiaza-in-poiana-brasov

Având în vedere temperaturile ridicate din ultima perioadă, s-a închis partea inferioară a pârtiei Lupului şi telescaunul Lupului.


   „Îi invităm pe turişti să schieze în partea superioară a masivului, unde stratul de zăpadă este bun şi să utilizeze cât mai mult telescaunul Ruia.

Se schiază pe toate pârtiile din partea superioară, excepţie fiind S mare de pe Lupului şi zona de intrare în Subteleferic, de la pilonul 2 (accesul spre Subteleferic se va face prin varianta lui Opriş, din Drumul Roşu. Coborârea în Poiana se poate face pe pârtiile Sulinar şi Subteleferic.

Coborârea pe Drumul Roşu se face cu greutate, cu zone de zăpadă puţină şi zone înguste, de aceea recomandăm schiorilor începători să schieze doar în partea superioară şi să coboare cu telegondola)”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov.


   În acest moment circulă telegondola, telescaunul Ruia şi telescaunul Lupului (acesta din urmă nu va mai circula de mâine) şi cele două teleschiuri, Bradul şi Stadion.

„Având în vedere că în perioada următoare prognoza meteo nu prevede precipitaţii sub formă de ninsoare, îi invităm pe cei care mai au puncte pe skipass-uri să le utilizeze în această perioadă”, a susținut Sorin Toarcea.

Comentarii

Ultimă oră