Sari la conținut

S-a pus piatra de temelie a capelei de la Spitalul Judeţean

sa-pus-piatra-de-temelie-a-capelei-de-la-spitalul-judetean

În curtea Spitalului Judeţean din Braşov se va contrui o capelă. Piatra de temelie   a fost   pusă de Înalt Prea Sfinţitul  Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului.

La slujba religioasă care a avut loc cu acest prilej au participat şi candidaţii USL pentru Parlament, Marius Neculoiu şi Petre Roman.
“Intrăm şi noi în normalitate cu alte spitale de anvergură care au capelă în cadrul unităţii.  Iar pacienţii, medicii, aparţinătorii se pot ruga pentru sănătatea lor şi pentru a celor apropiaţi“ a declarat Marius Neculoiu, candidatul USL pentru Senat în colegiul 4 Astra-Bartolomeu.
“Este firesc ca să avem o troiţă în curtea Spitalului Judeţean. Ieri au fost trei luni de când mama mea a murit în acest spital. A fost şi o dorinţă a Mitropolitului să facem această capelă în curtea spitalului. Peste tot există aceste capele şi am susţinut din tot sufletul acest proiect” a declarat Aristotel Căncescu, preşedintele CJ Braşov.
Spitalul clinic  universitar, o certitudine.  Petre Roman, candidatul USL la Camera Deputaţilor pe colegiul 8 (Bartolomeu, Uzina 2, Triaj, Stupini, Tractorul), a adus la Braşov veşti bune în privinţa viitorului spital universitar. Roman a fost împreună cu directorul spitalului judeţean, Marius Neculoiu şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, în audienţă la ministrul sănătăţii, Raed Arafat şi au fost asiguraţi că  proiectul spitalului universitar va primi toată susţinerea. “În anul viitor ne vom înscrie într-un proiect de realizare a acestui spital cu fonduri serioase” a declarat  Petre Roman, candidat USL  la Camera Deputaţilor.
De altfel, viitorii parlamentari USL, Petre Roman şi Marius Neculoiu au dat mâna ca împreună să construiască la Braşov, un spital clinic universitar, punând în practică proiectul iniţiat de Consiliul Judeţean Braşov. Astfel se vor crea noi locuri de muncă,   se va investi de asemenea în cercetare şi în pregătirea viitorilor medici, garantându-se astfel calitatea actului medical.
Printr-o nouă lege a sănătăţii se vor elimina blocajele şi se va asigura finanţarea corespunzătoare pentru spitale, astfel încât toţi oamenii, indiferent de condiţia socială, să aibă parte de servicii medicale de calitate. Petre Roman şi Marius Neculoiu fac echipă pentru ca vocea şi interesele braşovenilor să se facă auzite şi ascultate în Parlamentul României, până când problemele lor se vor rezolva.

Comentarii

Ultimă oră