Sari la conținut

„Să se ridice țara!” - Spectacol cu Dan Puric și Nicolae Furdui Iancu, la Reduta

sa-se-ridice-tara-spectacol-cu-dan-puric-si-nicolae-furdui-iancu-la-reduta

Două nume de o sonoritate incontestabilă, doi artişti de prestigiu care şi-au pus mereu talentul în slujba patriotismului vor fi împreună pe scenă, într-un eveniment de gală, programat nu întâmplător, chiar în preajma Zilei Naţionale.

Amfitrionul a numeroase conferinţe de succes şi maestrul unei impresionante palete de mijloace de expresie ce compun un adevărat limbaj, Dan Puric va aduce o emoţionantă prelegere în ton cu tema spectacolului.

Iar Nicolae Furdui Iancu, folosindu-se de vocae sa impunătoare, va face să vibreze inimile cu cele mai iubite melodii patriotice, cântece de cătănie, balade, marşuri şi cântece de dor. Din programul unei seri dedicate spaţiului mitic românesc nu vor lipsi: „Noi Suntem Români”, „Tu Ardeal,” sau „Treceți Batalioane Române Carpaţii.”

Cei doi vor fi acompaniaţi de binecunoscutul ansamblul folcloric Crai Nou.

„«Să se ridice ţara!» ...dar nu împotriva a ceva sau a cuiva străin ei, ci împotriva propriei „nepăsări” în fața cumplitei primejdii ce-i împresoară ființa în mod tacit și pervers din toate părțile, împotriva letalei inerții din fața înnecului istoric ce o așteaptă! «Să se ridice țara!»... Spre propria-i demnitate și eternitate românească, care astăzi din tulburătoare înălțimi sufletești ne privește cu o mistuitoare ÎNGRIJORARE DE MAMĂ!", în acest mod explică spectacolul și ne îndeamnă să participăm, Dan Puric.

  Spectacolul cu Dan Puric și Nicolae Furdui Iancu „Să se ridice țara!”, are loc la Centrul Cultural Reduta (Str. Strada Apollonia Hirscher, nr. 8, Brașov), sâmbătă, 25 noiembrie 2017, de la ora 19:00.


  Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural Reduta.
   Preț bilet: 80 lei

Comentarii

Ultimă oră