Sari la conținut

Safety Day – amplu eveniment de educație rutieră!

safety-day-amplu-eveniment-de-educatie-rutiera

  Sâmbătă, 8 septembrie 2018, între orele 10.00 și 19.00, în parcarea Coresi Shopping Resort, brașovenii sunt invitați la cel mai mare eveniment de educație rutieră al anului, Safety Day, organizat de Autoliv și cu participarea echipei de la Academia Titi Aur.

Evenimentul își propune să contribuie la siguranța și educația participanților la traficul rutier din Brașov și propune numeroase activități atât pentru cei mari cât și pentru cei mici.

Cu toții ne dorim un oraș în care atât șoferii cât și pietonii să se simtă în siguranță. La atelierele din cadrul Safety Day, cei prezenți vor simți alături de Academia Titi Aur ce se poate întâmpla în trafic, atunci când pierzi controlul mașinii, iar cei de la SMURD ii vor învăța cum să acorde primul ajutor.

  Nici cei mici nu sunt lăsați deoparte - atelierele de educație rutieră, jocurile și concursurile organizate de Autoliv îi vor învăța, prin joacă, cât de importantă este atenția: în trafic și nu numai. Iar la final, vor cânta și se vor distra alături de personajele de la Planeta Veselă.

Dacă ești șofer și vrei să participi la demonstrații vei putea simți efectul unui impact frontal cu obstacol fix, conștientizând importanța purtării centurii de siguranță, dar și cel al răsturnării la 90 și 180 de grade și să înveți cum să procedezi pentru a părăsi mașina în siguranță, prin intermediul simulatoarelor din unitatea mobilă a Academiei Titi Aur.

Totodată, cei prezenți vor putea testa îndemânarea și își pot antrena abilitățile conducând mașina cu două volane și mașina cu roți libere – simulatoare de control al mașinii în derapaj.

Piloții Titi Aur Academy vor face demonstrații de mers cu mașina pe 2 roți și derapaj controlat.

Toate atelierele sunt realizate în condiții de siguranță. Și sunt gratuite.

Safety Day powered by Autoliv este un eveniment organizat pentru un Brașov mai sigur și mai atent în trafic.

Traseul special amenajat în parcarea Coresi va fi disponibil și pentru cei mici la sesiunile gratuite de eKarting. Iar cu sprijinul partenerilor de la SMURD cei prezenți pot afla informații esențiale pentru acordarea primului ajutor în cazul unui accident.

Cei mici vor avea ocazia de a se distra și învăța regulile rutiere prin intermediul numeroaselor ateliere și jocuri educative și de îndemânare și pot participa la un spectaculos atelier de printing 3D.

   Unul dintre atelierele la care pot participa copiii este jocul de educație rutieră. Cu ajutorul zâmbetelor, jocului și al prieteniei copiii vor învăța mai ușor despre regulile de circulație. Și vor rămâne și cu amintiri frumoase. Totul se va întâmpla în parcarea Coresi, la Safety Day.

Surpriza zilei pentru cei mici va fi prezența pentru prima oară la Brașov a celor de la „Planeta veselă” – cel mai proaspăt și cool proiect pentru copiii din România. Parcarea de la Coresi va găzdui cântece, dansuri și jocuri educative cu protagoniștii celui mai cool vlog pentru copii.


     Participarea la toate activitățile este gratuită!

Comentarii

Ultimă oră