Sari la conținut

Pănicel este un complex turistic situat la 2 km de Râşnov într-un peisaj absolut încântător, singurele limite fiind munţii, cerul şi norii. Complexul dispune de 31 de camere, o sală nou inaugurată până la 400 de locuri şi terasă.  În plus are foişor închis cu 100 de locuri lângă proţap şi grătar. Dispune de un salon cu 60 locuri. În peluză se poate instala un cort pentru petreceri în timp liber. Mobilierul camerelor este rustic pentru a întregi impresia de spaţiu autentic românesc cu care complexul doreşte să vă familiarizeze. Accesul la pensiune este facil indiferent de anotimp.
Sală multifuncţională cu dotări de excepţie. Complexul Pănicel dispune de o sală modulară cu o capacitate maximă de 400 de locuri care se pretează excelent pentru organizarea de cursuri, work shop-uri, training-uri, team building-uri, sărbători tematice, nunţi, aniversări, reuniuni de clasă, etc. Sala este dotată cu staţie de sonorizare de ultimă generaţie, mobilier nou, bar, plasme 3D şi Internet wireless.
Oportunităţi de recreere. Pentru petrecerea timpului complexul organizează cursuri de călărie care se pot desfăşura atât în aer liber cât şi în interiorul manejului acoperit. Pentru pasionaţii pescuitului avem un lac artificial, plin cu peşti. Organizăm, de asemenea, plimbări cu trăsura sau sania, pentru a vizita obiectivele din apropiere: Cetatea Medievală Râşnov sau Castelul Bran.
Complexul pune la dispoziţia musafirilor şi diverse jocuri ca: biliard, darts, tenis de masă.
Bucătărie cu specific românesc. Toate produsele sunt gustoase, proaspete şi preparate cu suflet, naturale şi fără conservanţi. Meniul diversificat poate fi întregit cu o porţie de păstrăv proaspăt cu mămăliguţă, mujdei şi saramură.
Surprize. Vom organiza o serie de concursuri menite să contribuie la realizarea scopului team-building-ului, adică realizarea de echipe eficace, identificarea punctelor tari şi slabe ale fiecărui membru al echipei, crearea coeziunii între membrii echipei.
Avem o experienţă bogată în organizarea cursurilor de management, oameni importanţi trecându-ne pragul.
Rezervări. Nu trebuie decât să ne contactaţi, să rezervaţi perioada şi să ne treceţi pragul cu încredere. Noi vă garantăm servicii de cea mai bună calitate şi petrecerea timpului rezervat training-ului, aşa cum se spune în popor, cu drag şi spor!
Personalul bine instruit care vă stă la dispoziţie, este încă o garanţie a serviciilor de cea mai bună calitate pe care Complexul Pănicel vi le oferă.

Complexul Pănicel
DN 73 Braşov-Bran, 2 km de Râşnov
Tel.: 0756 20 99 70
rezervari@panicel.ro
web site: www.panicel.ro

Comentarii

Ultimă oră