Sari la conținut
salarii-majorate-pentru-soferii-ratbv-

Luni a intrat în vigoare noua grilă de salarizare pentru şoferii de autobuze şi troleibuze din cadrul societăţii RATBV. Astfel, dacă salariul minim brut al unui şofer era de 1.450 de lei, începând din 18 septembrie, acesta a crescut la 2.150 de lei, respectiv o majorare de aproximativ 50%.

Potrivit reprezentanţilor societăţii, după aplicarea acestor majorări, venitul lunar net al unui şofer poate ajunge acum la 2.800 de lei, ţinând cont că la salariul brut se adaugă atât sporul de vechime, cât şi diverse alte sporuri, precum şi bonurile de masă.

Această majorare s-a aplicat doar pentru cei care sunt angajaţi pe posturile de şofer, pentru celelalte funcţii salariile fiind deocamdată plafonate.

În altă ordine de idei, societatea are nevoie de circa 80 de şoferi şi speră ca odată cu creşterea salariilor să-şi găsească forţa de muncă necesară.

Condiţiile principale pentru ocuparea unui post sunt permis de conducere categoria D (sau permis conducere categoria Tb exclusiv pentru şoferi de troleibuze), dar şi o vechime minimă de doi ani în transport persoane, necesară de altfel pentru obţinerea atestatului de transport persoane, dacă persoana respectivă nu îl posedă.

CV-urile pot fi trimise pe adresa ratbv@ratbv.ro sau depuse la sediul societăţii din strada Hărmanului nr. 49.

Comentarii

Ultimă oră