Sari la conținut

Salvaţi Copiii va direcţiona fonduri către spitale, pentru lupta împotriva Covid 19

salvati-copiii-va-directiona-fonduri-catre-spitale-pentru-lupta-impotriva-covid

Salvaţi Copiii va direcţiona fondurile adunate prin 3,5% din impozit către spitale, pentru lupta împotriva Covid

Orice braşovean poate ajuta personalul medical în lupta împotriva Covid, doar direcţionând 3,5% din impozitul pe venit către Salvaţi Copiii.

Reprezentanţii organizaţiei au anunţat că toate fondurile adunate prin acest mecanism vor fi direcţionate către spitale, pentru achiziţia de echipamente de protecţie şi aparatură medicală.


      „Termenul de depunere a formularelor s-a prelungit până la 30 iunie, iar acum totul este mult mai simplu! Întreaga procedură este online şi durează 2 minute. Se completează Formularul 230 dacă în 2019 au fost realizate venituri din salarii şi pensii sau Declaraţia Unică, dacă în 2019 s-au obţinut venituri din alte surse (activităţi independente, cedarea folosinţei bunurilor, drepturi de proprietate intelectuală etc.). Formularul poate fi trimis către email susţinător@salvaticopiii.ro, de unde va fi preluat şi trimis către administraţia financiară aferentă”, a explicat Ştefania Mircea, coordonator program. Cei interesaţi găsesc detalii şi pe site-ul www.salvaticopiii.ro .


    Salvaţi Copiii a sprijinit încă din martie sistemul sanitar. De altfel, încă din 16 martie 2020 a creat „Fondul de urgenţă pentru echiparea spitalelor”.


     La Braşov, din fondurile strânse, donaţii au fost trimise la Spitalul de Boli Infecţioase, echipamente de protecţie şi un ventilator de suport respirator. În total, au fost echipate 42 de unităţi medicale şi de îngrijire pacienţi din 18 judeţe şi Bucureşti.

Comentarii

Ultimă oră