Sari la conținut

Samsung Galaxy S6 va putea fi încărcat wireless! Ce dotări va avea noul smartphone

samsung-galaxy-s6-va-putea-fi-incarcat-wireless-ce-dotari-va-avea-noul-smartphone

Compania Samsung a publicat pe blogul său un articol care sugerează că viitorul Galaxy S6 va putea fi reîncărcat wireless, scrie libertatea.ro. În articolul publicat pe blogul companiei, inginerul Seho Park afirmă că încărcarea wireless a bateriilor va deveni standard pentru smartphone-urile din gama Galaxy din viitor. Până acum, Galaxy Note 4 şi Galaxy S5 puteau fi reîncărcate fără fir prin intermediul unor carcase echipate cu receptoare de energie compatibile.

În schimb, noul Galaxy S6 ar putea să beneficieze de încărcare wireless nativă, fără alte accesorii externe. Samsung  Galaxy S6 va fi lansat la pe 1 martie, la Barcelona, cu o zi înainte de debutul evenimentului Mobile World Congress 2015.

Din informaţiile de până acum, Galaxy S6 va oferi un display de cu o dimensiune cuprinsă între 5 şi 5,5 inchi cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi două camere foto, una frontală de 5 MP şi celalaltă de 20 MP cu stabilizare optică. Camera principală va include un software care va optimiza fotografiile şi filmările pe timp de noapte.

Viitorul vârf de gamă al coreenilor va avea 32 GB stocare internă şi 3 GB RAM. De asemenea, noul smartphone va beneficia de de un procesor nou. Fabricat de Samsung, Exynos 7420 este bazat pe o arhitectură ultramodernă şi promite să fie cel mai rapid procesor mobil de până acum.  La bursa zvonurilor mai circulă informaţia că Samsung Galaxy S6 va fi dotat cu o baterie de 2.600 mAh, mai mică decât Galaxy S5, însă probabil că va beneficia de o autonomie mai bună datorită procesorului mai eficient.

Comentarii

Ultimă oră