Sari la conținut

Șantiere de primăvară ale Companiei Apa: martie - mai 2019

santiere-de-primavara-ale-companiei-apa-martie-mai-2019

 Odată cu instalarea vremii de primăvara, Compania Apa Braşov începe lucrările de modernizare a reţelelor de apă şi de canalizare din Braşov şi Săcele.

Potrivit reprezentanţilor operatorului regional de apă, în perioada 18 martie - 4 mai 2019, va fi modernizată reţeaua de alimentare cu apă de pe strada Avram Iancu din Braşov.

Astfel, de la intersecţia cu strada Morii şi până la intersecţia cu strada Bisericii Române vor fi executate lucrări de înlocuire a conductei de distribuţie a apei potabile, precum şi a branşamentelor.

„Circulaţia va fi blocată pe un sens în zona specificată şi va fi semnalizată corespunzător. Practic, va fi continuat proiectul început în toamna anului trecut, de reabilitare a reţelei de apă potabilă din această zonă, proiect care a fost sistat pe perioada sezonului rece”, au anunţat reprezentanţii companiei.

Tot în Braşov, lucrările de pe strada Fundătura Hărmanului vor continua până în data de 29 martie. Aici se reabilitează reţeaua de canalizare pentru cartierul Timiş-Triaj. Lucrarea programată constă într-o subtraversare de cale ferată, iar circulaţia va fi restricţionată pe un sens.

În municipiul Săcele, luna aceasta încep lucrările de extindere a reţelei de canalizare şi montarea de racorduri pe Bulevardul Gheorghe Moroianu, de la intersecţia cu str. Ady Endre până la intersecţia cu George Coşbuc.

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect cu finanţare europeană, în valoare totală de 24,61 milioane de lei, finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare 2014 - 2020.

Comentarii

Ultimă oră