Sari la conținut

Săptămâna aceasta are loc Career Innovation Week Brașov

saptamana-aceasta-are-loc-career-innovation-week-brasov

Evenimentul de carieră şi inovaţie, Career Innovation Week se extinde la nivel naţional, fiind prezent, în acest an, în Braşov, Bucureşti şi Ploieşti. Prima ediţie Career Innovation Week din această toamnă va avea loc, sâmbătă, 8 noiembrie, la Braşov, zi dedicată IT&C şi inginerie.
Tinerii care participă pot susţine un interviu cu specialişti în recrutare, interviu care îi poate aduce mai aproape de obţinerea poziţiilor deschise de partenerii prezenţi la eveniment. Participarea la un astfel de interviu este o modalitate prin care se pot familiariza cu etapele procesului de recrutare şi cerinţele pe care angajatori le urmăresc. Cei interesaţi pot aplică pentru o întâlnire de 15 minute cu un reprezentant din compania în care doreşte să se angajeze.
Apoi au acces la sesiuni de impact, pe teme legate de trend-urile din industria de interes pentru ei. Câteva dintre subiectele abordate: Engineering project planning, Growing role of the computer and software tools în research, Best practices în developing world class products, Online engineering - e-engineering;
Proiectul se adresează studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor cu experienţă internaţională, rezultate academice foarte bune, cei care au făcut parte dintr-un ONG, au urmat un program de internship, management trainee sau stagii de practică. Participarea la Career Innovation Week este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo .ro.
„Prin proiectul Career Innovation Week ne-am propus să construim un spaţiu de interacţiune între partenerii evenimentului şi participanţi unde pot să împărtăşească idei despre trend-urile de astăzi, oportunităţi de carieră, strategii de îmbunătăţire a abilităţilor şi sfaturi despre etapele procesului de selecţie şi recrutare (completarea aplicaţiei, sfaturi pentru interviuri de grup şi individuale). În plus, în cadrul evenimentelor din acest an, participanţii vor avea ocazia să aplice la o serie de programe de internship & management trainee deschise de companiile partenere.” a declarat Andreea Balaci, Project Manager, Career

Comentarii

Ultimă oră