Sari la conținut

Săptămâna studentului braşovean (vezi aici programul complet al evenimentului)

saptamana-studentului-brasovean-vezi-aici-programul-complet-al-evenimentului

Săptămâna studentului braşovean  va ţine de fapt opt zile. În tot acest timp, tinerii sunt aşteptaţi la spectacole de teatru, evenimente sportive, expoziţii foto şi party-uri. Nu lipsesc din program nici concertele cu artişti consacraţi. Mai mult, studenţii sunt aşteptaţi să doneze şi sânge. Săptămâna studentului braşovean are o agendă încărcată în fiecare zi. „Avem 400 de bilete la teatru, pe care le oferim gratuit săptămâna aceasta. Intrări la muzeele braşovene cât şi concertul din campusul studenţesc unde va veni BUG Mafia, duminică, la ora 22.00”, ne-a spus Laurenţiu Lukacs, reprezentant ASUT Braşov. Programul va fi completat cu alte două evenimente organizate de conducerea Universităţii Transilvania, respectiv Casa de Cultură a Studenţilor.

„Ne bucurăm că acest festival al studentului braşovean are o bogăţie de evenimente culturale, sportive, educative şi de asemenea că se suprapune cu un eveniment important în universitatea noastră nu pentru studenţi, ci pentru absolvenţi şi anume Absolvenţi în faţa companiilor”, ne-a spusprof. univ. dr. ing. Ioan Vasile Abrudan, rector Universitatea „Transilvania” Braşov. „Coincidenţa fericită face ca în aceeaşi perioadă să avem şi noi Festivalul Naţional Studenţesc „Flori de mai”. Va fi vineri, 24 mai, se va ţine la Reduta, de la ora 18.00. Vor fi patru ansambluri studenţeşti din Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Sibiu. Invitaţi speciali... Orchestra”, ne-a declaratAdrian Amăricuţei, director Casa de Cultură a Studenţilor Braşov.

„Cred că sunt utile şi pentru Universitate pentru că ele contribuie la promovarea instituţiei. În momentul în care un absolvent de liceu alege un loc unde doreşte să studieze mai departe, cred că se uită mai nou şi la ce-i oferă campusul, pe lângă viaţa de şcoală”, a spus prof. univ. dr. ing. Daniel Munteanu. Evenimentul se va încheia luni, 27 mai, cu o dezbatere.

Vezi programul complet al evenimentului in galeria foto

Comentarii

Ultimă oră