Sari la conținut

În perioada 14-20 mai, Asociaţia pentru Integrare Socială şi Protecţia Mediului „Feed-Back”, prin Centrul de Voluntariat Braşov,se va alătura organizaţiilor şi instituţiilor care au înţeles că „Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul e de povestit!”.

Pentru cel de-al şaselea an consecutiv, organizaţia se va implica în cadrul Săptămânii Naţionale a Voluntariatului, propunându-şi să ducă poVESTEA voluntariatului şi în comunitatea locală. Activităţile ce se vor desfăşura pe parcursul unei săptămâni urmăresc să atragă atenţia braşovenilor asupra importanţei şi valorii implicării în viaţa comunităţii prin voluntariat.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului la Braşov se va deschide luni, 14 mai 2012, orele 14:00, cu un atelier pentru EcoArt. Sunteţi aşteptaţi la Centrul de Voluntariat Brasov, pe strada Suişul Castelului nr. 3. Veţi învăţa să daţi o nouă utilitate obiectelor din jur care altfel ar ajunge la coşul de gunoi. Trebuie să aduceţi materie primă (cartoane, cutii de metal, plastic, hartie, fire textile şi metalice, bidoane de plastic/PET şi orice al material/obiect care la prima vedere îşi găseşte cu greu loc în jurul nostru. Nu uitaţi de imaginaţie, cea care va reuşi să dea viaţă aşa-ziselor “deşeuri”.

Săptămâna va continua cu o activitate inedită “CANAPEAUA”unde trecătorii vor afla  “Povestea Voluntariatului”, cu proiecție de filme în aer liber la Centrul de Tineret Brașov, o expoziție realizată cu obiectele realizate în cadrul EcoArt, o piesă de teatru experimental, dar și cu o reamintire a jocurilor copilăriei. Sâmbătă voluntarii vor participa la o campanie de igienizare în aria protejată Dumbrăvița.

Comentarii

Ultimă oră