Sari la conținut

S-au temut degeaba: Olimpia CSU Braşov a învins clar Alexandria

sau-temut-degeaba-olimpia-csu-brasov-a-invins-clar-alexandria

Olimpia CSU Braşov nu a avut nicio emoţie în jocul de acasă cu BC Teleorman Alexandria. La prima partidă din Sala „Dumitru Popescu Colibaşi” a sezonului, braşovencele s-au instalat încă din start la conducerea jocului, au pus câteva puncte avans şi au controlat autoritar ritmul. La pauza mare, „olimpicele” aveau un avans de 11 puncte, iar teleormănencele aveau pe tabela de marcaj doar trei marcatoare.

În partea secundă, Dan Calancea a preferat să ruleze tot lotul, fără a pune în pericol punctele. Biljana Pesovic şi Carla Bartee s-au completat reciproc, iar faza ofensivă a mers de minune, astfel că la final s-a consemnat o victorie la 20 de puncte diferenţă, 66-46.

Săptămâna aceasta, Olimpia CSU Braşov ar fi trebuit să joace miercuri în intermediară la Satu Mare, dar jocul a fost decalat, astfel că următoarea partidă a „olimpicelor” va fi sâmbătă, pe teren propriu, cu CSU Alba Iulia.

"După cum arată şi scorul, este o victorie fără niciun fel de dubiu. Din punctul meu de vedere, după ce am condus cu 19-2, echipa s-a relaxat nepermis. Cel mai important este că am bifat încă o victorie, dar mai avem foarte mult de lucru. Pentru a stabili niste relaţii între jucătoarele nou venite la echipă, este nevoie de timp. Sper ca de la meci la meci echipa să arate din ce în ce mai bine" - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Marcatoare Olimpia: Carla Bartee 11 (1x3), Janae Sharpe 4, Dara Kovacevic 8, Gabriela Irimia 13 (1x3), Biljana Pesovic 16 (2x3), Jelena Mitic 6, Andra Haas 4, Ana Ferariu 2, Dora Ardelean 2.

Comentarii

Ultimă oră