Sari la conținut

Miss Turism România 2010, Andreea Rotaru, e acuzată că ar avea un copil secret şi nu ar mai avea  voie să participe la concursurile de Miss.
Nu sunt mămică, ci năşică. Braşoveanca  apare în câteva tabloide împreună cu o fetiţă despre care se spune că ar fi copilul ei, ţinut secret. Complet fals, spune Andreea. "Giulia, fetiţa de 4 ani, presupusa mea fiică, este finuţa mea. Eu i-am botezat şi frăţiorul în luna decembrie, eu cu mama copilului am crescut şi am copilărit împreună. Dorinţa ei a fost ca atunci când se va căsători părinţii mei să o cunune, pentru că am avut o legătură foarte strânsă de prietenie" a precizat Andreea Rotaru.
O lume dură. Câștigătoarea Miss Tursim 2010 spune că și-ar dori să devină mamă, dar nu a găsit încă bărbatul cu care să vrea să facă un copil. Între timp Andreea se pregăteşte pentru o importantă competiţie de frumuseţe ce se va desfăşura în Malaezia, în luna decembrie. "Îmi doresc foarte mult să mă întorc cu coroniţa internaţională, în primul rând pentru România, apoi pentru Braşov şi pentru mine, respectiv pentru familia mea. Vreau să mă întorc cu un titlu, cel mai bun." Până atunci însă, Andreea speră ca rivalele ei să nu mai apară cu scandaluri de genul acesta. "Aceste răutăţi spuse pe seama mea m-au întărit. Ei mă atacă, eu le răspund frumos, diplomat, pentru că asta îmi este firea. Nu sunt genul să mă duc acum să mă cert cu ei ca la uşa cortului, pentru că nu rezolv nimic" a completat Miss Turism 2010.

Comentarii

Ultimă oră