Sari la conținut

Schimb de experienţă între liceenii braşoveni şi studenţii la turism

schimb-de-experienta-intre-liceenii-brasoveni-si-studentii-la-turism

O parte din liceenii- beneficiari ai proiectului “Consiliere, in/formare şi orientare în carieră – soluţii integrate de tranziţie de la şcoală la viaţa activă pentru elevii din liceele braşovene” au participat la un eveniment organizat cu studenţii American Hotel Academy, în cadrul căruia şi-au exprimat impresiile din cadrul proiectului. Evenimentul a avut loc în luna decembrie la sediul American Hotel Academy (AHA Hotel School) care este Partenerul nr.1 din proiect. Aceştia au discutat aspecte ce ţin atât de partea practică, cât şi de cea de consiliere şi evoluţia lor în urma participării la cursurile din cadrul proiectului.

Astfel, se accentuează atât ideea de transparenţă, cât şi cea de schimb de experienţă cu profesorii, studenţii la turism şi alţi liceeni interesaţi de ospitalitate.

Începând cu data de 26 aprilie 2014, Asociaţia American European Education din Braşov, în parteneriat cu AHA Hotel School, Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi Liceul Economic implementează timp de 18 luni proiectul cu titlul „Consiliere, in/formare şi orientare în carieră – soluţii integrate de tranziţie de la şcoală la viaţa activă pentru elevii din liceele brasovene”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Informaţii suplimentare legate de activităţile desfăşurate vor fi postate pe pagina web a proiectului – http://cariereinturism.ro.

Comentarii

Ultimă oră