Sari la conținut

Schimbări în orarul de circulaţie al RAT Braşov

schimbari-in-orarul-de-circulatie-al-rat-brasov

Conducerea Regiei Autonome de Transport (RAT) susţine că a realizat mai multe monitorizări ale fluxurilor de călători în mijloacele de transport în comun care circulă în municipiul Braşov.

Acţiunile efectuate au relevat existenţa, pe unele trasee, a unui număr mic de călători, iar în unele intervale orare s-a constatat că autobuzele circulau fără pasageri.
În aceste condiţii, începând cu data de 1 octombrie 2012, vor surveni unele modificări ale transportului în comun pe raza municipiului Braşov, după cum urmează: nu se va mai circula pe traseele 12, 24, 26, 42 şi 44. Posesorii de abonamente pe aceste linii vor putea să circule cu respectivele titluri de călătorie pe următoarele linii, până la expirarea perioadei lor de valabilitate: abonamentele pe linia 12 vor fi valabile pe linia 16, pe tronsonul cuprins între Stadionul „Tineretului” şi Livada Poştei; abonamentele pe linia 24 vor fi valabile pe linia 28;  abonamentele pe linia 26 vor fi valabile pe linia 40, pe tronsonul cuprins între Gara CFR Braşov şi capătul de linie Stupini-Izvorului; abonamentele pe linia 42 vor fi valabile pe linia 45.
Cursele efectuate între Stadionul „Municipal” şi zona Măgurele nu vor fi afectate de lipsa liniei 44. Începând cu aceeaşi dată, din considerente de ordin al eficientizării activităţii: autobuzele de pe liniile 34 şi 34B vor circula între capătul de linie Livada Poştei şi intersecţia străzii Zizinului cu Ocolitoarea Braşovului, urmând ca anumite curse, care vor fi marcate în mod special pe tabelele informative, să circule până la Timiş-Triaj; autobuzele de pe linia 45 vor circula între capetele de linie Triaj – Gară pe la CET şi Timiş Triaj. Aceste modificări au determinat şi schimbări ale orarelor de circulaţie, noile tabele putând fi consultate atât în staţiile RAT de pe traseu, cât şi pe site-ul www.ratbv.ro, în secţiunea „Trasee şi orare”.
De asemenea, se vor modifica graficele de circulaţie ale liniilor 25 şi 33, noile orare putând fi consultate în locurile menţionate anterior, au mai anunţat reprezentanţii RAT Braşov.

Comentarii

Ultimă oră