Sari la conținut

Se anulează cea de-a 17-a ediţie a Târgului de Carte şi Muzică de la Brașov

se-anuleaza-cea-dea-17a-editie-a-targului-de-carte-si-muzica-de-la-brasov

Coronavirusul anulează cea de-a 17-a ediţie a Târgului de Carte şi Muzică, organizat la Braşov în fiecare an în jurul datei de 25 martie (ziua de „Buna Vestire”).


  Târgul de Carte şi Muzică Libris e unul dintre primele mari evenimente din Braşov pentru care se anunţă anularea, în contextul pericolului generat de coronavirus.


   Reprezentanţi ai Asociaţiei Libris Cultural Braşov au anunţat, anularea ediţiei ce ar fi trebuit să aibă loc în perioada 26 - 29 martie, la Aula Universităţii Transilvania.


   Decizia organizatorilor a fost luată ca urmare a măsurilor preventive anunţate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, ce vizează atât evenimentele publice, cât şi cele private, organizate fie în spaţii închise, fie în aer liber şi care implică participarea a peste 1.000 de persoane.


   „În calitate de organizatori ai acestui eveniment important, Târgul de Carte şi Muzică Libris, am luat hotărârea de a anula manifestarea deoarece prioritatea noastră în acest moment este siguranţa publicului braşovean, a colaboratorilor şi invitaţilor veniţi din întreaga ţară şi din străinătate. De îndată ce situaţia generală se va normaliza, ne vom concentra efortul organizatoric pentru o nouă ediţie de succes”, a declarat Rodica Totoianu, preşedinte Asociaţia Libris Cultural Braşov.

Comentarii

Ultimă oră