Sari la conținut
se-cauta-furnizori-pentru-lapte-si-corn

Consiliul Judeţean Braşov a decis să organizeze două licitaţii separate pentru furnizarea produselor incluse în Programul „Laptele şi Cornul” pentru anul şcolar 2012 - 2013, după ce, iniţial, dorea încheierea unui acord-cadru privind livrarea acestor produse de un singur operator economic, pe o perioadă de patru ani.
Pentru stabilirea valorilor contractelor, CJ a luat în calcul 56.000 de elevi şi preşcolari beneficiari şi o durată a anului şcolar de 178 de zile. Astfel, anunţul privind organizarea licitaţiei pentru furnizarea laptelui şi a iaurtului a fost postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) pe 24 august, iar ofertele pot fi depuse până pe 24 septembrie. Valoarea contractului este de 5,98 milioane de lei, fără TVA. Pentru furnizarea produselor de panificaţie (cornuri, batoane sau biscuiţi uscaţi), ofertele pot fi depuse până în 25 septembrie, valoarea estimată a contractului fiind de 3,38 milioane de lei.
Administraţia judeţeană caută însă, firme cu experienţă în domeniu. Pentru a fi eligibile, firmele trebuie să fi derulat maximum două contracte de furnizare similare în ultimii trei ani şi să deţină minimum 15 vehicule speciale, astfel încât să poată transporta produsele în toate zonele judeţului.
De asemenea, ofertanţii trebuie să facă dovada deţinerii unor spaţii speciale de depozitare.

Comentarii

Ultimă oră